Könyv, Ebook

Te kinek az életét éled?

Cím: Te kinek az életét éled? Egy orákulum emlékiratai Szerző: Csörgits Kinga Könyv Kiadó: Csörgits Kinga Oldalszám: 336 oldal Megjelenés: 2018. november 13. Kötés: Keménytáblás ISBN: 9786150033891 Ez a könyv Csörgits Kinga jógaoktató és alternatív szexuálterapeuta személyes és terápiás tapasztalatait, fejlődését és belső útját mutatja be az elmúlt nyolc évben született írásain keresztül. A történetekben az olvasó nyomon követheti azt a különleges folyamatot, amelyről az írónő egyfajta lelki alkímiaként, transzformációként számol be. Ez a könyv férfiaknak, férfiaktól való ihletettségben született, ezért mindegyik szövegnek története, illata, hangulata, sajátos érzelemvilága van. Olykor nehezen emészthető, olykor túl spirituális. De ennek a könyvnek ez a szerepe. Megmutatja, hogy ez az erős nő honnan jön, és mennyi mindent kellett megtapasztalnia, feláldoznia, elengednie ahhoz, hogy ez a történet megszülethessen.

3.490 Ft

Női orgazmuszavarok feloldása alternatív módszerekkel

Női orgazmuszavarok feloldása alternatív módszerekkel Ebook - oktatás Szerző: Csörgits Kinga Kiadó: Csörgits Kinga Oldalszám: 66 oldal Megjelenés: 2018. november 13. ISBN: 978-615-00-2132-4 Ez a könyv Csörgits Kinga jógaoktató és alternatív szexuálterapeuta diplomamunkájából született, mely a személyes és terápiás tapasztalataiba enged bepillantást. Kinga a női orgazmus kapcsán olyan témákat érint, mint a női nemi szerv anatómiája, az orgasztikus görbe, alulműködések és zavarok, orgazmus elméletek, maszturbáció, abúzus és egyéb traumatizáló tényezők és a legfontosabb, a terápiás lehetőségek, melyekkel ő maga is dolgozik. Az alternatív terápiás technikák részeként kitér a BDSM terápiára. A BDSM és a pszichológia keresztezése pl. Angliában és az Egyesült Államokban már jól ismert/elismert lehetőség, de hazánkban még gyerekcipőben jár. Kingánál Magyarországon jelenleg egyedülállóan, a terápia szerves részét képezi a gyakorlat (szükség esetén annak részeként BDSM elemek) is. A könyv tökéletes választás minden nőnek, aki: - szeretné jobban/még jobban megismerni és fejleszteni az orgazmusát - szexuális alulműködéssel, zavarral küzd - abúzus, bármilyen trauma áldozataként nem képes teljes értékű szexuális életet élni - szexuálterápián gondolkodik

2.990 Ft

  Szolgáltatások

  Írásterápia

  Az írás gyógyít Gondolom sokan hallottatok a kifejező írás, pl. a napló írás pozitív hatásairól. A negatív, stresszes életesemények írásba foglalása egyértelműen gyógyító hatással van az egészségre, és az egyén hangulatára, mivel ha akaratlanul is, megfogalmazza negatív érzelmeit, dolgozik velük, ezzel szabályozva és kioldva őket. Az érzések leírása segít az elmének felülemelkedni az érzelmi zaklatottságon. Sok esetben rákos megbetegedéségből is kigyógyultak az által, hogy terápiás naplót vezettek. Erről szól a terápia első része: Ezt egyedül kell megtenned, leírod nekem a problémád, ezzel kapcsolatos érzéseid, gondolataid, minél részletesebben. (minimum 2 - maximum 4 A4es oldal) Pozitív hatásait máris tapasztalni fogod, egyfajta megkönnyebbülést fogsz érezni ha komolyan vetted, és mindent kiírtál magadból. Ezután elküldöd nekem emailben. A terápia második részében: Elolvasom, amit írtál, felállítom a diagnózist és kapsz tőlem egy külön Neked szóló 15-20 perces hanganyagot, melyben kielemzem az anamnézised, és terápiás javaslatot teszek. A terápia harmadik részében: Ezután lehetőséged van folytatni a konzultációkat ezzel a módszerrel, skypon keresztül, de akár dönthetsz a személyes találkozás mellett is. Kinek javaslom? Grafománoknak, azoknak akik nem akarnak kimozdulni otthonról, akik távol élnek, de legfőképp azoknak akik szégyellősek, vagy valamilyen mentális blokk okán nem szeretnének, vagy nem tudnak eljönni még személyesen. Teljesen anonim terápiás forma, mégis vetekszik egy személyes terápia hatásfokával.

  15.000 Ft

  Online konzultáció

  A megváltozott körülmények és a bennem is régóta érlelődő elképzelések hívták életre az egyéni és csoportos online konzultációk és oktatás lehetőségét, ami nem szab fizikai határokat így egy egészen új minőséget/távlatot nyitott meg az én életemben is. Az online szolgáltatás az előbb említett flexibilitásából és alacsonyabb árfekvéséből adódóan bárki számára elérhető, tulajdonképpen házhoz hozza a szexuálterápiát bárhol a világon. Online is elérhető terápiás szolgáltatások: -diagnosztika -konzultáció -párterápia -oktatás, szexedukációs folyamatok    A konzultáció időtartama 60 perc.

  25.000 Ft