Szolgáltatások

a Tudatos Intimitás Alapítvány támogatásával

Létezik egy világ, ahol a szexualitás természetes...

Kedves Útkereső! Köszöntelek az én szakrális budoáromban. Sokféle névvel illeték már e helyet és sokan megfordultak már itt. Minden változik, egy valami azonban állandó. Amikor alkotok, (mert számomra ez alkotás, hivatás, művészet), kint hagyom az előítéleteim, elvárásaim, saját megfeleléseim. Ez felébredett lelkek otthona és találkozóhelye. Ezért arra kérlek, hogy te is vegyél le magadról mindent, amire idebent nem lesz szükséged. Aztán fáradj beljebb és érezd otthon magad. Tölts magadnak egy italt és helyezkedj el kényelmesen. Keresgélj, olvasgass az írások között. Lassan elnyom az álom. Engedd. Mert amikor felébredsz, mindent másképp látsz majd. Isten hozott nálam.

A Csörgitsterápia© egy integratív szemléletű szexuálterápiás eljárás, mely magában foglalja a klasszikus szexuálterápia és szexuál coaching elemeit illetve az általam legsikeresebbnek ítélt szomatikus módszereket is. 


Mikor válassz engem?

Nálam egyedülálló módon a terápia része a szomatikus felmérés és fejlesztés, valamint a tünetek komplex, lelki hátterét feltáró szemléletmód is. 


Szakterület:

-Gyermekkori abúzus

-Fétisek, szexuális devianciák

-Orgazmuszavar

-Merevedési zavar, korai magömlés

-Vágyképzés


A CsörgitsTerápia© a legjobb döntés, ha:

-belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz,

-a hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad,

-készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból,

-elfogadod, hogy engem a tapasztalatom, a személyes utam hitelesít a tudatos szexualitás világában és ezen az úton tudlak kísérni téged is.

Ha eljutottál a szolgáltatások menüponthoz és most ezeket a sorokat olvasod, akkor egészen biztos, hogy te egy érett személyiség vagy, aki a tudatos szexualitásban mélyülni, fejlődni, tanulni, gyógyulni szeretne. 
Kiemeltem az írásaim közül egyet, amit okkal szeretnék itt és nem a többi írásom között megosztani Veled. Úgy érzem ebben az írásban benne van minden válasz az alábbi kérdéseidre:


Mikor válassz engem?

Hogyan pozícionálj engem a tudatos szexualitás világában?

Miben más az a szemléletmód, amellyel én dolgozom?A vágymegélés, mint a legmélyebb önismereti folyamat

"LEHETSÉGES DEFINÍCIÓ A VÁGY FOGALMÁRA: a lélek tisztulását katalizáló belső folyamat, melynek célja a fejlődés, a sallangok levetése és a tiszta önvalóhoz történő permanens közeledés (megérkezés)."

Úgy gondolok a vágyra, mint a legősibb, a génjeinkben elhordozott alapinformációra. Ennek az információnak hiszem, hogy önálló tudata és teremtő képessége van. Ennek a törvényszerűségnek rendelődnek alá a gyermekkorban megélt tapasztalatok, amelyek akármilyen fájdalmas élmények legyenek is, arra hivatottak, hogy ezt a hozott képletet aktív állapotba helyezzék. És amint ez megtörténik, elrendelt, hogy milyen helyzetekhez, személyiségtípusokhoz, kapcsolati mintákhoz, fétisekhez fogsz vonzódni, melyeknek egytől-egyig egyetlen céljuk, hogy a vonzáson, a húzáson keresztül vágymegélésbe tegyenek, eleinte tudattalanul később egyre letisztultabban, tudatosabban keresve, megélve azt.

Úgy gondolom, hogy a TUDATOS VÁGYMEGÉLÉS az a folyamat, amely képes visszavinni egy regresszív mintába, abba az alapinformációba, amely a hozott képlet és a gyermekkori tapasztalatok kombinációja. Ezt hívjuk VÁGYIDENTITÁSnak. Itt otthon vagyok, persze még közel sem, de mégis ebben az érzésvilágban vagyok a legközelebb ahhoz, amit úgy hívok: otthon.

Amikor találkozol egy személlyel, helyzettel, hivatással, bármivel, ami rákapcsolódik a te képletedre és te az övére, akkor létrejön egy bevésődés, amit ma úgy hívok, hogy VÁGYAZONOSSÁG. Ez a jelenség egy FÜGGŐSÉGI VISZONY.

Amikor sikerül ezt a függőséget realizálni és lejönni róla, akkor tud nagyon sok, gyerekkorból hozott sallang letisztulni arról az alapinformációról, amivel valóban dolgod van. Ezt az információt szoktuk konyhanyelven ÉLETFELADATnak hívni.

Miért beszélek erről? Hogy elfogadj néhány alapigazságot, ami nagyban megkönnyíti az életed:

A VÁGY VELED SZÜLETIK, a gyermekkori élmények csupán bekapcsolják azt, rálöknek az útra. NEM TEHETSZ RÓLA, SEM ELLENE. Nem tudod megváltoztatni, sem elnyomni. A beszennyeződés az utunk része, ezért CSAK DOLGOZNI TUDSZ RAJTA ÉS KITISZTÍTANI AZT.

A SZÉGYEN A VÁGY ELLENTÉTE. A szégyen, a megszégyenítés a legjobb barátod az úton. Minden akadály, blokk és nehézség, amit a szégyenen át élsz meg szükségszerűen erősíti a tested, de főleg a lelked, mert a vágymegélés, a vágyott élet élése az erős ember kiváltsága. Azt nem adják ingyen, ára van. És minél bonyolultabb, nehezebb út van beléd kódolva, annál több szégyenre számíts, és annál nagyobb lesz az ár is, amit ki kell fizetned a vágymegélésért cserébe.

Ennek a folyamatnak egyetlen célja van: a tiszta önvalóhoz történő permanens közeledés és megérkezés. Hogy magadra találj, elengedd a félelmet, a szégyent, a bűntudatot, a haragot, a fájdalmat és mindent, AMI SÖTÉTSÉGBEN TART.

Ami ezután jön, az a TISZTA VÁGYMEGÉLÉS, a TELJES ÖNAZONOSSÁG, az önfelvállalás állapota. Ez pedig a legtisztább állapot, amelyet ember elérhet. A sötétség vége, egyben a FÉNY kezdete.

Csörgits Kinga 2020. 07. 13.

Utolsó gondolatként elhoztam nektek Nelson Mandela beiktatási beszédének egy részletét, mely a mai napig A kedvenc a kedvencek között:

"Nem attól félünk leginkább, hogy a kihívásoknak nem tudunk megfelelni.

Leginkább attól kell félnünk, hogy erőnk minden mértéket meghalad.

A bennünk égő fény ad okot a félelemre, nem pedig a bennünk rejlő sötétség.

Azt kérdjük: ki vagyok én egyáltalán, hogy ilyen ragyogó, magával ragadó, tehetséges és fantasztikus merek lenni?

De ki vagy akkor, ha nem mersz ez lenni?

Isten gyermeke vagy.

Ha meghúzod magad, nem szolgálod a világ javát.

Semmi köze a megvilágosodásnak ahhoz, ha meghúzod magad, hogy mások magabiztosabbnak érezzék magukat melletted.

Arra születtünk, hogy a bennünk lakó Isten dicsőségét a világban megvalósítsuk. Nemcsak néhányunkban él Ő, hanem minden emberben.

Ha fényünket felragyogtatjuk, önkéntelenül jelt adunk másoknak, hogy ugyanezt tegyék.

Ha megszabadultunk félelmeinktől, már a puszta jelenlétünk is felszabadít másokat."  Feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelemre és értesülj elsőként az aktuális programokról, videókról, blog bejegyzésekről és a könyveimmel kapcsolatos információkról!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!