Szolgáltatások

a Tudatos Intimitás Alapítvány támogatásával

Létezik egy világ, ahol a szexualitás természetes...

Kedves Útkereső! Köszöntelek az én szakrális budoáromban. Sokféle névvel illeték már e helyet és sokan megfordultak már itt. Minden változik, egy valami azonban állandó. Amikor alkotok, (mert számomra ez alkotás, hivatás, művészet), kint hagyom az előítéleteim, elvárásaim, saját megfeleléseim. Ez felébredett lelkek otthona és találkozóhelye. Ezért arra kérlek, hogy te is vegyél le magadról mindent, amire idebent nem lesz szükséged. Aztán fáradj beljebb és érezd otthon magad. Tölts magadnak egy italt és helyezkedj el kényelmesen. Keresgélj, olvasgass az írások között. Lassan elnyom az álom. Engedd. Mert amikor felébredsz, mindent másképp látsz majd. Isten hozott nálam.


A Csörgitsterápia© egy integratív szemléletű szexuálterápiás eljárás, mely magában foglalja a klasszikus szexuálterápia és szexuál coaching elemeit illetve az általam legsikeresebbnek ítélt szomatikus módszereket is. 


Mikor válassz engem?

Nálam egyedülálló módon a terápia része a szomatikus felmérés és fejlesztés, valamint a tünetek komplex, lelki hátterét feltáró szemléletmód is. 


A CsörgitsTerápia© a legjobb döntés, ha:

-belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz,

-a hagyományos terápiás útvonalak nem működnek vagy elakadnak nálad,

-készen állsz rá, hogy kilépj a komfortzónádból,

-elfogadod, hogy engem a tapasztalatom, a személyes utam hitelesít a tudatos szexualitás világában és ezen az úton tudlak kísérni téged is.Feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelemre és értesülj elsőként az aktuális programokról, videókról, blog bejegyzésekről és a könyveimmel kapcsolatos információkról!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!