Szexuálterápia

Úgy érzed bármire képes lennél, bármit megvalósíthatnál, mégis gúzsba kötve érzed magad? Belső- vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz? Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret útján?Ha meg akarod valósítani az álmaid, azzá az emberré kell válnod, aki képes rá!
Amit kínálok, egy szexuálterápiás panaszok feloldására szakosodott motivációs erejű, alternatív, élményterápiás szolgáltatás. Nőkkel és férfiakkal egyaránt szívesen osztom meg az általam tanult és elsajátított technikákat, melyek hosszútávon segítséget nyújtanak a test-lelki panaszok kezelésében.Fontos kiemelni, hogy a kialakult panaszok mögött meghúzódó lelki okok sajátosan traumatikus természetéből adódóan a szexuális zavar feloldása egy elhúzódó gyógyulási folyamat akkor is, ha az oldás azonnal bekövetkezik.

Elsődleges szakterület:

-szexuális zavarok feloldása, megszüntetése -szexuális (vagy egyéb test-lelki) erőszaknak áldozatul esett nők és férfiak segítése, akik az átélt trauma következtében nem képesek teljes életet, azon belül egészséges szexuális életet élni.Másodlagos szakterület:

-motivációs erejű alternatív terápia, szexuálterápia

Az érintettek leggyakrabban egymással szorosan összefonódó fizikai és lelki tünet együttes negatív hatásaitól szenvednek. A testi tünetek felsorolásába bele sem kezdek, gyakorlatilag bármilyen képlet, betegség kialakulhat a negatív program következtében férfiaknál, nőknél egyaránt. (Nőknél a leggyakoribb panaszok: erős menstruációs görcsök, meddőség, vetélés, ciszta, mióma, visszatérő gyulladások, fertőzések, (elsősorban vesemedence- hüvely- húgyhólyaggyulladás) hüvelyrenyheség, aranyér, inkontinencia, klimax, hormonális alul-és túlműködések, endometriózis, szexuális zavarok, orgazmus problémák. Férfiaknál: merevedési zavarok, korai magömlés, libidó csökkenés, prosztata gyulladás.)A mentális tünetek azonban nagyon hasonlóak, ezek közül néhány: állandósult feszültség, frusztráció, düh, félelem, vélt/valós sérelmek, elfojtás. Hűtlenség, származás, cserbenhagyás, mellőzöttség, létbizonytalanság, testi hiba miatti gátlás. Bizalmatlanság, tudatalatti önmegtagadás, bűntudat, szégyenérzet, tagadás.A lelki önkínzás, nevezzük KUDARCÉLVEZÉS-nek egy tudatalatti program, amit az átélt trauma vált ki, és folyamatosan fut a háttérben, akár kisgyerekkortól kezdve. Ez a program képes kapcsolódni bármilyen, jelenben átélt fájdalommal, így a negatív érzés ereje megsokszorozódik és az uralma alá vonja a gondolkodásmódunkat. Ebből következik, hogy ugyanazokat a sérelmeket szenvedjük el újra és újra. Mivel ugyanaz a program fut a háttérben, így ugyanazokat a feladatokat, szituációkat és személyeket hívjuk be az életünkbe újra és újra.A közös munka során nem harcolni fogunk a kialakult mintával, hanem tudatosítjuk és elfogadjuk azt. Megtanuljuk a fájdalmat átfordítani. Azt, ami (vagy aki) kiváltotta belőlünk az érzést elengedni hálával, szeretettel. Miért? Csakis önmagunk miatt! A személyes és a terápiás tapasztalat egyaránt azt mutatja, hogy legtöbbször a traumatikus sebek körbevesznek, "hozzátapadnak" egy sokkal fontosabb életérzéshez (vagy életfeladathoz), melynek megélése egy teljesebb, boldogabb, egészségesebb énkép eléréséhez segít hozzá.

Személyes példám is alátámasztja a leírtakat. Ezért a jeligénk: "HASZNÁLD A FÁJDALMAD"! A terápia végére a kliens képet kap a fennálló betegség/tünet mélyebb okairól. Sikeres együttműködés esetén hosszú évtizedek alatt rögzült szexuális zavarok, alul működések, negatív minták és programok is feloldhatóak, átírhatóak. A kliens ráébred saját erejére, felelősségére és megérti, miért kerül újra és újra ugyanolyan élethelyzetekbe és kapcsolatokba, melyek fájdalmat szenvedést okoznak számára. A tréning egy térkép, amit a páciens az elsajátított tudással már saját maga is képes alkalmazni.


Kérdéseid, vagy időpont foglalási szándékod az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével is jelezheted felém!