Csörgits Fotóterápia©


A Csörgits Fotóterápia a trauma feldolgozásának egy olyan útja, amely nem elfedi a fájdalmat, hanem felszínre hozza és megmutatja azt.

A traumát elszenvedett nő számára komoly belső munka, egy hosszú és bonyolult lelki folyamat eljutni odáig, hogy:

-képes legyen szembenézni a saját történetével,

-képes legyen elfogadni a saját testét kiemelten annak azon területeit, amelyek az elszenvedett trauma információját hordozzák, tükrözik vissza számára,

-képes legyen újra nyitottá válni a szexualitásra és magába engedni a férfit,

-képes legyen fejleszteni magát: elengedés, megnyílás, befogadás, önátadás minőségekben,

-képes legyen felfedezni, kikommunikálni és megélni a saját vágyait,

-képes legyen szabadon átélni az orgazmusát.

Mi történik akkor, ha a traumát követően a nő beleengedi magát a fájdalomba, a szenvedésbe? Ha képes az önismeret, a tudatos fejlesztés útjára lépni? Ha ezen döntések következtében képes eljutni az elengedés, és megbocsátás azon fázisába, ahol ki tudja mondani: "hálás vagyok mindenért, ami történt velem, mert a történtek nélkül nem lennék ma az az ember, aki annak hatására vált belőlem."


A Csörgits Fotóterápia egy szakrális és egyben személyiségfejlesztő folyamat. Egy szintlépés. Olyan hölgyeknek ajánlom, akik úgy érzik, hogy elakadtak már jó ideje az úton és a blokkjaikat nem tudják feloldani. A Csörgits Fotóterápia útmutatás, amelyben a láncaitól felszabadított lélek és a komfortzónájából kiszakított személyiség, közösen felemelkedve indulhatnak el a helyes irányba.

Maga a folyamat két részre bontható.

Érkezésed után beszélgetünk, meghallgatom a történeted és elővesszük a képzeletbeli lakatjaidhoz tartozó kulcsokat. Lassan, fokozatosan nyitlak majd meg. Ha látom, hogy megérkeztél meginvitállak a masszázságyamra, hogy lelked képzeletbeli zárjait fizikailag is feloldjuk. Ez az oldás nagyon fontos része a folyamatnak, mert sikeressége garantálja azt, hogy a terápiás térből egy zuhanyzás után műterembe lépj át. Folyamatosan beszélek majd hozzád és segítek, hogy megnyílj. A fotográfus megörökíti, hogy honnan indulsz, milyen állomásaid lesznek és hova érkezel meg. Az eddigi tapasztalatok alapján a képek tökéletesen visszatükrözik ezt a folyamatot és útravalót adnak a megújult, emelkedettebb életed felépítéséhez.

Várlak,

Kinga


Kérdéseid, vagy időpont foglalási szándékod az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével is jelezheted felém!