Update: ezt a típusú terápiát ma már csak kivételes, azaz nagyon indokolt esetben vállalom szexuálterápia részeként. Ha úgy érzed, a te eseted ilyen, keress meg bizalommal. Megértésed köszönöm.

BDSM terápia

Kezdhetném így:

"...kifinomult, domináns Úrnő vagyok közel tíz éves terápiás tapasztalattal. Erőm és hatalmam belülről fakad, amit azonnal érezni fogsz, amikor találkozol velem. Ha játszom veled, szenvedni fogsz az én örömömre, neked pedig semmihez sem hasonlítható élményben lesz részed. A fájdalom és az alárendeltség kéjes érzése olyan világba kalauzol majd, ahol azelőtt még sosem jártál. Szolgaként fogsz térdelni előttem és vakon teljesíteni minden parancsom. Mert az Úrnőd vagyok.

Én is évekig működtem együtt a mentorommal, így pontosan tudom, hogy mit jelent az alázat, az odaadás fogalma. Tudom, hogy mit várhatok el, meddig mehetek el. A lelkedet, a lényedet a lényegedet akarom. Azt akarom, hogy megmutasd nekem azt az arcod, amit a világ elől elrejtesz. Amit nem fed maszk. Ami sebezhető. Amíg nem nézel szembe legbelső titkos vágyaiddal, képtelen leszel lerombolni a benned lévő gátakat, falakat. Úgy fogok játszani rajtad, akár egy hangszeren. De a tested, sőt az elméd is csupán egy eszköz. A hegedű tokja. Ahogy az uralmam alá hajtalak, a hangszer tokja kinyílik. Én pedig kiveszem a hegedűt és játszani kezdek rajta. Ha megengeded. Minden ezen múlik. Hogy meddig engedsz magadba. Ahogy az uralmam alá vonlak és fegyelemre tanítalak, te is meg tanulod uralni a tested és az elméd..."

Szakterület: a klasszikus férfi szerepeikben frusztrált (átlagostól eltérő szexuális fantáziákkal, vágyakkal rendelkező) férfiak segítése, akik az átélt trauma következtében nem képesek teljes életet, azon belül egészséges szexuális életet élni.

Önbecsülési problémák, énkép- és nemi identitás zavarok

Párkapcsolati problémák

Addiktológiai problémák, maszturbáció - szexfüggőség

Depresszió

Aszexuális viselkedés, merevedési zavarok

A BDSM terápia egy direkt szexuális elemeket nélkülöző (!) klasszikus domina szeánsz és egy pszichoterápia keveréke. Egy különleges, semmihez sem hasonlítható élményközpontú terápia, mely valójában egy szituációs játékokra épülő folyamat, mely a pácienst a saját belső konfliktusán vezeti keresztül.

"Kezdődik. Ezt te is tudod. A mély hangok egyre csak dübörögnek, kérlelhetetlenül ütik meg füled és rájössz, hogy gyakran akaratlanul mantrákat zümmögsz. Néha alig hallhatóan, óvatosan. Csak gyönyörű ajkaid finom rezdülése árulja el suttogó lelked épp túlcsordul. Néha üvöltve, felszakadva vibrálod a teremtés hangjait, remélve hogy az anyatermészet visszahúz kiszáradt, terméketlen méhébe. Szorongsz. Magányos vagy, mégis a világ összes férfija téged áhít. Egytől egyig mind rád vágyik, utánad sóvárog. Éhes vagy. Semmi nem elég, de mégis tudod elérted a célod. Megvan. Megkaptad. De a falnak is nekirohannál a selyemúton a vöröslő bortengerek agymosó habjai közé. Őrült vagy. Igazi Istennő. A vérszívók királynője. Nézed magad és magad fölött röpködsz az űrben. Csak a köldökzsinórod köt a földhöz, ehhez a bűzölgő pöcegödörhöz. Szemed fénye mégis sorra gyújtja föl a csillagokat. Művész vagy. Mély hangon, ütemesen dúdolod tested ritmusát és hangolod össze a világ ritmusával. Gyönyöröd minden perce, minden cseppje jobbá teszi ezt a világot. Légy hát felemelt, ünnepelt varázsos csodája halandók elméjének én tündöklő Istennőm."

-László-

"Másfél évnyi közös munka után fel sem tudnám sorolni hogy mennyi mindent köszönhetek Önnek, így inkább bele sem kezdek ebbe... inkább csak köszönöm hogy van ereje újra és újra kitépni a monoton hétköznapok szorításából. Ön a legerősebb nő akivel valaha találkoztam, aki szemrebbenés nélkül feszíti ki az égbe lelkem fonalszerű húrjait, mint az artistáknak a cirkuszban a kötelet. Csakhogy Ön nem egyszerűen sétál, hanem önfeledten táncol rajtuk, a mozdulataival ámulatba ejt, majd mire észhez térek már azon kapom magam hogy félelem és kötöttségek nélkül illegetem magamat lelkem zenéjének a ritmusára Ön mellett a magasban..."

-Gábor-

Ár: 45.000 Ft

Kérdéseid, vagy időpont foglalási szándékod az alábbi kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével is jelezheted felém!