Árak


Diagnosztika

45.000 Ft helyett 35.000 Ft / 90 perc

További konzultációk

40 000 Ft helyett 30.000 Ft / 90 perc

További konzultációk

25 000 Ft helyett 20.000 Ft / 45 perc

Terápiás intim masszázs

60 000 Ft / 120 perc

Online konzultáció

25 000 Ft / 60 perc

Írásterápia

15 000 Ft / hanganyag

Párterápia

55 000 Ft / 120 perc

Oktatás, szexedukációs folyamatok pároknak

70 000 Ft / 120 perc

Masszázs tanfolyam / egyéni

90 000 Ft  /  3 óra

Fotóterápia

295 000 Ft / 6 óra

Integratív szexuálterápiás női csoport

595 000 Ft / 4 hónap


A feltüntetett munkadíjak bruttó összegek, melyek tartalmazzák a legalább egy órás felkészülésemet egy-egy ügyféllel való közös munka előtt és után, továbbá a felhasznált anyagokat, az eszközök értékét és a terápiával összefüggésben átadott anyagok ellenértékét. A színvonal megőrzése érdekében pedig továbbra is csak napi korlátozott terápiát tudok vállalni. Köszönöm!


#csörgitskinga #csörgitsterápia #szexuálterápia #szolgálatiközlemény #rögzítettbejegyzés

Sziasztok,

álljon itt néhány jól megfontolt gondolat részemről a további együttműködést illetően.

Az általam vezetett vállalkozás egy szerelem. Ez azt jelenti, hogy hivatás, misszió, ami megköveteli a szakmai függetlenséget, ezért nem támogatok és nem szolgálok ki senkit és semmit. Ez számomra kulcsfontosságú. Ha annak árán tudnám csak biztosítani a további működésem, hogy ezen nézőpontomon, pozíciómon változtatnom kell, értelemszerűen nem működnék tovább.

A függetlenségem a legfontosabb adaléka, mondhatni sarokköve a megszokottnál sokkal hatékonyabb, intenzívebb terápiás együttműködésünknek. Ez a függetlenség azonban az egyik legdrágább portéka a piacon, amiért kőkemény árat fizettem. Tehát a szakmai függetlenségem, az elvégzett tanulmányaim, a kijárt utam és a megszerzett tapasztalatok speciális kombinációja az, ami miatt másképp, mást tudok nyújtani. A kommunikáció, az árak és az együttműködési feltételek is ennek megfelelően lettek kialakítva.

A személyes kommunikációm, ahogy az általam képviselt terápiás technikák sem alkalmasak széles körű felhasználásra, ezt kérlek vedd figyelembe mielőtt felveszed velem a kapcsolatot. Hiszen a hatékony együttműködés egy csapatmunka. Én mindig ugyanazt adom, tehát a tudás, a feltétel nélküli elfogadás, az alázat alapvető adaléka a terápiának. Ez minden esetben szükséges, sőt elengedhetetlen ahhoz, hogy egy nyitott, gyógyító, kreatív teret teremtsünk neked. De, hogy mindebből te mit vagy képes befogadni, felfogni, magadévá tenni, megérteni, elfogadni, az már kizárólag rajtad múlik és nem az én felelősségem. Ez az oka annak, hogy ezt a speciális szolgáltatást, speciális célcsoport veszi igénybe és nem való mindenkinek.

Az elmúlt fél év történései és a megváltozott körülmények kapcsán kiemelten fontosnak tartom újra megemlíteni, sőt kiemelni és pirossal aláhúzni, hogy részemről a feltétel nélküli elfogadás alapvető. A terápiás együttműködés keretein belül történő előítélkezés, spekuláció, személyeskedés, megbélyegzés, szavakkal, vagy egyéb módon történő megszégyenítés teljességgel elfogadhatatlan. Azt az embert, aki megértette, elfogadja és betartja az együttműködési feltételeket, szeretettel várom, bármilyen témával is érkezzen hozzám. Itt fontos megemlíteni, hogy mint minden szakterületnek, az enyémnek is megvannak az egészen egzakt határai. Ezen határokon túlmenően nem tudok és nem is áll módomban segíteni.

Sajnos azt tapasztalom, hogy a megváltozott körülmények nagyon komoly hatással vannak az egyéni és kollektív tudatra is. Látni kell, hogy jelen körülmények mindennap próbára teszik a mentális állóképességünk. Ennek hozadékaként sajnos hozzám is több olyan megkeresés fut be, amely nem üti meg azt a szintet, amelyen felnőtt, intelligens emberek kommunikálnak egymással. Ezért a fentiek kiegészítésére és a további félreértések elkerülése végett újra leírom és most kicsit részletesebben, hogy nem reagálok farok fotókra, szexuális felhívásokra, automatikus üzenetekre, személyeskedő, sértegető tartalmakra. Ezeket a leveleket olvasás nélkül törlöm. Ugyanígy a megváltozott körülmények hozadéka, hogy lazulni látom azokat az eddig olajozottan működő szabályokat, amelyek mentén találkozunk egymással. Az online konzultációk előreutalással vehetőek igénybe, a személyes terápiát lemondani, módosítani pedig a jövőben is előző este 20:00-ig van lehetőség. Ezen a ponton kiemelt empátiát kérek mindenkitől. Tartsuk tiszteletben egymás idejét és energiáját, főleg annak fényében, hogy több segítő jelen körülmények között egyáltalán nem fogad személyesen ügyfeleket.

Szintén a megváltozott körülmények hozadéka egy erősebb árérzékenység, ami teljesen érthető. Ezért döntöttem úgy, és akkor jöhet a jó hír, hogy a leggyakrabban igénybe vett terápiás szolgáltatások árát visszavonásig a következőképp módosítom:

Diagnosztika

45.000 Ft helyett 35.000 Ft / 90 perc

További konzultációk

40 000 Ft helyett 30.000 Ft / 90 perc

További konzultációk

25 000 Ft helyett 20.000 Ft / 45 perc

Részemről ezzel tudlak és szeretnélek megtámogatni benneteket ebben a nehéz helyzetben.

Fontos! Az árkedvezménytől függetlenül a megszokott időpontokon túlmenően újakat biztosítani nem tudok. Megértéseteket köszönöm!

Szeretettel,

Kinga